Producten van HSBIB

De nieuwe generatie klantentellers tellen in 3D. Deze 3D teller kan wordt geïnstalleerd aan het plafond en enkel een internet aansluiting is voldoende om hem te laten werken door Power over Ethernet.

24 uurs automaat

Met de 24-uurs automaat (ook wel genoemd: bookdrop) is het mogelijk 24 uur per dag boeken in te leveren. Het inleveren van boeken is dan niet meer afhankelijk van de openingstijden van de bibliotheek. De Bookdrop bestaat uit een front dat zowel vierkant als rond kan worden geleverd. Door het gebruik van symbolen is de bookdrop voor iedereen gemakkelijk te gebruiken.

RFID Beveiligingspoort

In bibliotheken worden vaak RFID beveiligingspoorten gebruikt voor diefstalbeveiliging. RFID wordt ook gebruikt voor de zelfbediening en voor de inventarisatie van de boeken collectie. Binnen de programmering van RFID-labels  is het mogelijk om via EAS of AFI beveiliging aan of uit te zetten.

RFID displaytafel

De RFID displaytafel maakt het erg gemakkelijk om uw  thema tafels op te maken. U kunt direct aan de slag. Door materialen op de tafel te leggen wordt direct in de catalogus bijgewerkt waar deze materialen zich bevinden.

Dialoc Id Topaz

Voor het inventariseren, saneren, collectioneren, terugzoeken etcetera is er nu een ideale hulp: de handzame handheld reader.Om RFID tags uit te lezen is een antenne nodig. De antenne zendt een hoogfrekwent veld uit, wat door de tag wordt gebruikt om energie op te wekken en informatie terug te sturen. Hierdoor kan met een antenne worden gelezen wat op de tag is geschreven.

Intelligente boekenkast

In de bibliotheek van de toekomst is de intelligente boekenkast onmisbaar. De intelligente boekenkast geeft de klant de mogelijkheid gemakkelijk en zonder problemen boeken in te leveren.

RFID personeelswerkplek

Speciaal voor de medewerkers van bibliotheken is de personeelswerkplek ontwikkeld. Met de personeelswerkplek (ook wel Stafstation genoemd) kan de medewerker middels RFID diverse handelingen verrichten: boeken inlezen, innemen of uitlenen in het Bibliotheek Management Systeem. Ook voor het converteren van boeken kan de personeelswerkplek worden gebruikt.

Blijf op de hoogte

U kunt zich hieronder aanmelden voor de nieuwsbrief van HSBIB.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten. Dan kunt u hier uw gegevens achter laten.

U kunt ons ook bellen via
+31 13 540 01 31